skip to Main Content

Arriba la Setmana Santa al nostre allotjament d’estudiants

En el nostre allotjament d’estudiants la setmana santa sempre és un període de desconnexió i connexió. Com?

Desconnexió de la universitat i de les rutines del dia a dia. Connexió amb l’entorn i amb nosaltres mateixos. Meravellós.

Originàriament la Setmana Santa és una festa Cristiana on es commemora la crucificació de Jesús, el Divendres Sant. Encara que a Catalunya la Setmana Santa se celebra de forma més laxa, tenim tradicions que volem compartir amb tu i que pots viure des de la nostra residència d’estudiants. Esteu  preparats?

El dia més destacat és el Diumenge de Rams. Un dia on el carrer s’omple de palmes i llorer. Els més petits en són els portadors.

D’altra banda, gastronòmicament la Setmana Santa es caracteritza per un consum de poca carn, més peix i més dolços. Les receptes estrelles i que degustarem en la majoria de locals són els plats cuinats amb bacallà. Bacallà a la llauna, esqueixat o en samfaina són algunes de les receptes més famoses i característiques d’aquests dies. Tots deliciosos!

També tenim la famosa mona de Pasqua. Antigament, la mona de Pasqua era un pastís en forma de rosquilla amb ous cuits. Avui la mona s’ha convertit en una obra d’art. Un moment especial per a tots els pastissers locals, que aprofiten per a reactivar la seva venda. Has de tastar-la!

També tenim els exquisits bunyols de quaresma que endolceixen qualsevol taula amb el seu gust. Us deixem la recepta per si voleu fer-la. Què us semblaria preparar-los a l’allotjament?

Però no tot és menjar. També és l’època perfecta per a fer el primer bany de la temporada o visitar alguna de les precioses cales de Catalunya. Podem anar a Ca la Morisca, Cala Boadella, entre d’altres.

O visitar poblacions tan precioses com Girona a la qual pots arribar des de l’estació de Renfe. Per sort, la ubicació de la nostra residència estudiantil està al costat de l’estació.

A més, podeu consultar en l’Agenda d’activitats de Sabadell tots els actes culturals i festius.

Esperem que us hagin agradat les nostres propostes per a les festivitats de Setmana Santa!

This Post Has 0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top