skip to Main Content
residencia-estudiants-sabadell-desitja-bones-festes

The Sabadell Student Residence wishes you a Happy Holidays

En pocs dies començarà l’època considerada com la més màgica de l’any: el Nadal. Sol ser una època d’alegria, per a alguns, de tristesa per a d’altres, però també és moment de fer balanç del positiu i negatiu que ens ha deparat l’any.

Any 2020: indiscutiblement marcat per la Covid-19

Tots sabem que aquest any 2020, el qual aviat arribarà a la seva fi, quedarà marcat i recordat com el fatídic any en què va començar la pandèmia mundial de la Covid-19.

Per a molts ha estat i està sent un any i època molt complicats en diversos aspectes. Per això, desitgem que el nou any 2021 es porti una mica millor amb tots nosaltres i sigui almenys una miqueta millor.

A la Residència d’Estudiants de Sabadell, acabem l’any amb molta il·lusió, gràcies a la confiança que dipositen en nosaltres els nostres residents. Això ens anima a buscar sempre la màxima qualitat en tots els nostres serveis, a millorar tot allò que puguem de les nostres instal·lacions i habitacions. En definitiva, intentar oferir en tot moment el més gran dels serveis perquè els nostres residents i els que estiguin per venir, gaudeixin d’un allotjament per a estudiants com es mereixen.

Per tot això, volem desitjar-vos unes Bones Festes, un gran èxit tant en el món laboral com en l’àmbit personal i, el més important, i més que mai aquest any, moltíssima salut.

L’equip de la Residència d’Estudiants l’Estació de Sabadell us desitja, un Nadal ple de SALUT, PAU & FELICITAT.

This Post Has 0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top